Studio Lost Horizon - Hans Elmers en Lucia Hebers

Studio Lost Horizon

Dankzij Maarten van Kranenburg van Maarten's Sound & Vision kreeg onze studio een geweldige start. Wij kozen ervoor om analoog op te gaan nemen. Eerst met een Otari 16 sporen op 2 inch, later met een Tascam 24 sporen op 2 inch tape. Ook werd de studio uitgerust met top-of-the-line buizenmicrofoons, buizencompressors, EMT plate galmen en heel veel andere vintage randapparatuur.

Naast het bedrijfsmatig opnemen van bands, koren en sprekers was onze eerste drijfveer het creƫren en opnemen van onze eigen muziek. In 1997 waren wij daarvoor volledig up-and-running. Wij nodigden wij tal van bevriende muzikanten uit om ons te helpen met het inspelen van partijen. Het resultaat was de cd The Journey.

Vele cd's werden door ons onder de naam Lucan uitgebracht en ook de studionaam veranderden wij in die jaren in Lucan. In 2009 brak helaas het moment aan waarop het gezamelijke muzikale cd-avontuur ten einde was. Wij bleven samen muziekmaken in diverse bandjes, maar de studio-apparatuur ging in de verkoop. In 2012 werd ook de relatie tussen Hans en Lucia verbroken en gingen wij ieder ons weegs.

Middels deze website gedenken wij een prachtige tijd die we samen hebben gehad.